Wednesday, 24 October 2012

APA YG TAK KENA NGAN ILMU PEMANDUAN AKU?

Pagi tadi....
Aku nak menyinggah pergi Pelita Seksyen 9,teringin plak nak makan tosei...
Nak parking depan Bangunan Cash Converter...kat depan bangunan tu ada sorg mamat,aku syak dia ni tak "berapa sihat" duk melepak kat situ.Dia ni memang selalu kat situ pun,kengkadang dia elok terbaring tidur kat kaki lima tuh,kengkadang bagi ceramah kat orang lalu lalang kat situ.Pasal tu aku syak dia tak sihat.Tapi,dia tak kacau orang pun.
Berbalik kepada cerita aku...
Aku dah parking,tetiba rasa tak puas hati.Rasa mcm parking senget jer...
Aku pun reverse...masuk...
Reverse...masuk...
Reverse lagi....pastu masuk lagi...
Sampai 4-5 kali...
Pastu yg last...aku terpandang mamat tu...
Dia sengih sengih...tunjuk isyarat tangan suruh aku masuk parking...pastu angkat ibujari tanda bagus!!
Maksudnya...dah elok dah aku parking tu...takyah waswas lagi...
Gila malu aku...
Sampaikan org "tak sihat" yg tolong tengokkan petak parking aku...hehehehe
Gila loser...pergilah amik lesen lagi sekali....

# Anyway...thanks to him #

5 comments:

  1. salam kenal n salam lawatan :).. dah follow..sudilah follow saya juga k. yang "Ai Ai, Terbangkan Aku Ke Mesosfera" thanx in advance.........!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,thanks sudi singgah.Maaf terlewat reply,cuti raya:)

      Delete
  2. Replies
    1. Bengong aku kan?teringat muka org tak sehat tu.nhehehehe

      Delete
  3. Quantum Binary Signals

    Get professional trading signals sent to your mobile phone daily.

    Follow our trades NOW & make up to 270% per day.

    ReplyDelete