Tuesday, 22 October 2013

MANA PERGI CD MOVIES AKU HAH?

Assalamualaikum....

Hari ni masak awal sket..sempatlah ada masa nak bersantai sambil layan movie kat youtube.Senang sket,sambil menyusu anak sambil layan movie.Multitasking sangaaatt
 ## bknnakmengajihembushembuskepalaanaktu# LOL...

Rasa urban sangat hari ni sebab guna LOL...ntah apa makna ntah tu..:p

Cerita pasal movie ni,laki aku selalu bengkek kat aku sebab suka tgk cerita komedi.Eh...suka hati aku lah kan? Dah dia duk layan citer lawan lawan,perang perang,ganas etc tu aku tak marah pun.Abih kuat pun aku bebel sebelah dia sambil mulut kunyah kopok pastu siap gi dapur bancuh kopi layan balik movie tu sampai abih.

Ah,rasa best plak tulis ayat senapas jer.Semputlah sapa yg baca nanti..

Aku nih kalau dah suka satu satu cerita,layan sampai pengsan pun tak apa.Masa kat kampus dulu,CD Mami Jarum tu sampai calar balar aku duk putar hari hari.Asal penat menelaah jer (baca buku kejap jer,penat yg lebih),aku bukak CD tu sambil makan Maggi.Uih...syorgaaa sungguh.

Tapi,sejak sejak aku berhenti kerja ni,dah takde masa nak layan VDC apa bagai nih.Kat rumah ni aku lagi banyak tgk kartun dari tgk cerita org.Nasib baik lah laki aku takdelah mcm abah aku..kalo tak,mesti duk layan cerita binatang hari hari..( National geographic,Discovery Channel etc)

Satu satu masa yg aku dapat layan TV ialah tetengah malam.Nasib baik si kecik tu tidur awal pastu dia mmg akan lena terus sampai pagi.Tapi,nasiblah kan,kalau ada citer best.Selalu kalau aku bukak,asyik citer hantu jer.Binawe sungguh.Dahlah aku sengsorg layan TV sambil lipat kain,mau terlambung lambung kain yg dah berlipat tu sebab terkejut punya pasal.

Since last week,aku duk layan citer Homeless To Harvard & Gracie's Choice.Citer ni best,based on true story,buat org rasa bermotivasi.

Dua hari lepas,aku cari Legally Blonde,takde full movie plak.

Semalam tgk My Big Fat Greek Wedding,pastu Monster In Law...

Hari ni perabih tgk Scary Movie 5 plak....

Sebenarnya kan...sebenarnya..nak tau tak napa aku tgk kat youtube? ( Mcmlah ada org kesah pun kan?)

CD aku sumer dah ilanggggggg...huwaaaa....

7 comments:

  1. My favourite tu scary movie collection hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Dulu ada gak collect sampai Scarymovie 3.Tapi yg ke4 tu boring sket kan?

      Delete
  2. Aku suka tengo cerita monster in law tu....sambil tengo sambil terbayangkan mak mertua aku...hehehe
    #Tapi bezanya mak mertua aku baik tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehhe...tapi dlm citer tu yg plg best watak Ruby tu.Selamba ajer kan...suka sgt kat dia.

      Delete
  3. mohon izin untuk nyimak dan buka-buka blognya ya :)

    d tunggu kunjungan balik di blog kami

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah sy akan kunjungi blog saudara..terima kasih atas kunjungan ke sini.

      Delete
  4. Ever wanted to get free Twitter Followers?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete