Saturday, 26 January 2013

SAMSUNG GALAXY Y - LIMITED EDITION HELLO KITTY....

Aku dah tukar henpon baruuuuuuu......
Wah...bangganya hapdate kat blog....cam kekanak.Anak dah masuk ompek dah cik kak woi..
Tapi....
Orang lain upgrade...tukar ke Iphone 5 ker,Samsung Galaxy Note II ker....
Aku...?
Downgrade.....muahahahahaha.Kepada handphone yg lebih murah.
Apa taknya...org lain cari model terkini,aku patah balik ke belakang.Cari model lama...tapi sebab baru tahu kan ada limited edisyen yg sebenarnya tidaklah limited sebab masih ada dijual...

SAMSUNG GALAXY Y - LIMITED EDITION HELLO KITTY....

Kat screen tu mesti cap jari si kecik....(tuduh anak sendiri...keji kan?)
Yg sebelah tu bukan berlian...tu aksesori henpon...comey bukan


Ianya smart fon yg ber touch screen sgt kecik (seksa aku nak naip msg) tapi kira okeylah bagi aku sebab aku ni bukan mahir sgt smart2 fon ni.Asal boleh call,sms,whatapps,fb dan youtube...dah hebat sangatlah tu.Kamera lagi okey dari HTC aku tuh tapi lain-lain function sama ajerlah.

Yang penting,butang yg ada gambar HELLO KITTY tu...cute sangat...uwekkkk


Ntah tak tahulah sejak bila aku boleh minat HELLO KITTY plak walhal dah tua bangka dah ni.Tapi,lately ni aku jadi menggila plak mengumpul item HELLO KITTY.Dari mug,bekas kecik,soap dispenser dan mcm mcm lagi,sampaikan Amani pun perasan..tiap kali aku beli barang HK,dia tegur
"Ibu ni suka sangat dgn Hello Kitty lah...buat apa?" pastu dia gelakkan aku.Haish...budak umur 7 tahun pun tak minat,siap gelakkan aku.Tapi takpe...hati dah berkenan...apa saja untukmu.
Semua barang2 tu kebanyakkannya aku simpan,sayang nak pakai...
Handphone kenalah pakai...simpan wat hape

Ni yg aku suka sgt ni...ala comey


Masa nak beli benda alah ni,salesgirl tu tanya laki aku..."Nak beli untuk anak ek?"sambil tunjuk kat Amani.
"Eh,taklah...mak dia yg nak" laki aku tunjuk kat aku...
Aku nampak sekilas budak tu mcm tahan gelak.Kurang ajaq lah tu....hehehehehehehe
Aku faham kalo dia nak gelak pun...aku paham...
Dahlah beli model yg dah lama,tema plak cam remaja...kalau aku pon gelak....
Tapi...ada aku kesah...muahahahahahahhaa

Sayanggggggggg henpon baru model tak terkini aku....muahhhhh.Bahagia sungguhlah aku...
Tapi harganya cuma RM300++...jadi yg bahagia ialah laki aku...selamat duit poket dia sebab bini tak demand yg harga ribu ribu...hahahahahaha

4 comments:

  1. i love HK too... come n visit my blog

    ReplyDelete
  2. as salam, nak tanya beli kat mana galaxy Y hello kitty ni? harga berapa? nk jugak :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry,tak perasan ada komen ni sbb x check email.Kebetulan pergi plaza masalam,ada kat satu outlet jual handphone,diorg still ada stock.Harga dlm RM300++ ajer,tak ingat plak exact harga.

      Delete
  3. You might be eligible for a complimentary Apple iPhone 7.

    ReplyDelete