Wednesday, 3 April 2013

BARANG HELLO KITTY DI ATAS MEJA

Assalamualaikum...

Duduk kat kampung buatkan aku "fasih" bahasa Latin dan Filipina.Mana taknya,hari-hari kena layan telenovela ngan Ma.Tak pun,kene layan kartun.

Nak ngadap laptop pun tak guna.Internet ni tghhari jer dia okay.Time tu aku tgh berhibernasi,maklumlah,summertime kan.Binatang berhibernasi musim sejuk,aku lak musim panas...elokkkkk sgt.Takde mood nak bangun..asyik terbaring atas tilam.Tu yg menjadi layan telenovela.Malam-malam pun duk mimpi Jericho Rosales tu,hahahahha...

Ni,harus yg kat dlm perut ni keluar muka ala-ala J-Lo atau Marc Anthony nih...ngeh ngeh...latino sgt.
 
Dah bosan-bosan sementara tunggu internet meloading segala mcm bende yg aku bukak,aku geledah lah folder gambar kat lappy nih.Eh,terjumpa plak gambar koleksi2 Hello Kitty aku yg kiut miut tu.Update kat blog lah...muahahahhahaa.
 
Bila Amani dah ada meja study dia sendiri,aku yg beria-ia hiaskan dgn koleksi HK aku yg tak seberapa nih.Ahhh,tetiba rasa comel...apakah???


Sumer pink...sian Amani kena hadap bende2 pink ajer...

Tempat letak pensil tu jer bukan Hello Kitty..

Toy dari McDonalds


P/S : Ni bukan entry "cara-cara menghias meja study" yer....ni entry tak tau nak buat apa..hihihihii

3 comments:

  1. Wahh comelnya.....pink terus mata aku tengo foto2 ko tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti berpinar mata kan?hahahaha

      Delete